KOLEJNA PRODUKCJA FILMOWA CONCORDII
04 października 2016 - 10:02

KOLEJNA PRODUKCJA FILMOWA CONCORDII

Nowoczesne technologie i nowatorskie pomysły wkraczają z impetem również w sferę rolnictwa. Ich celem jest usprawnienie i efektywne zarządzanie pracą w gospodarstwie. Concordia przygotowała kolejny autorski film instruktażowy, tym razem poświęcony ochronie majątku i gospodarstwa.

Zaprojektuj z Concordią solidną ochronę swojego majątku i gospodarstwa. Oceń, które elementy majątku są odpowiednio chronione, a które nie. Zyskaj szersze spojrzenie na swój majątek i jego wartość. To fragmenty narracji z naszej najnowszej produkcji filmowej. W ten symboliczny sposób pragniemy zwrócić uwagę na elementy niezbędne do przemyślanego i skutecznego prowadzenia sztuki agrobiznesu – wyjaśnia Jacek Smolarek, Prezes Concordii Ubezpieczenia.

I zwraca uwagę na jeszcze jeden filmowy cytat – Budowanie gospodarstwa wymaga pasji, precyzji, doświadczenia i fachowej wiedzy. Lata wytężonej pracy przynoszą efekty. Warto je chronić z Concordią Ubezpieczenia.

Film dostępny jest na kanale YouTube Concordii Ubezpieczenia.