CONCORDIA WSPIERA NASZE DOBRE WIELKOPOLSKIE
20 listopada 2017 - 08:49

CONCORDIA WSPIERA NASZE DOBRE WIELKOPOLSKIE

Jedyny ubezpieczyciel z centralą w Poznaniu został partnerem tegorocznej edycji plebiscytu Nasze Dobre Wielkopolskie 2017, którego organizatorem jest Głos Wielkopolski. Celem plebiscytu, odbywającego się pod honorowym patronatem Marszałka Województwa Wielkopolskiego – Marka Woźniaka, jest wypromowanie towarów i usług oferowanych przez lokalne przedsiębiorstwa i wyłonienie głosami Wielkopolan najlepszych z nich.

Promowane są produkty, które ze względu na jakość i popularność wśród mieszkańców, stanowią wzór najwyższego standardu. Plebiscyt ma przyczynić się do upowszechnienia wśród mieszkańców naszego regionu idei świadomego wyboru produktów z województwa wielkopolskiego, promocji wyjątkowej jakości i wspierania miejscowych producentów, firm i przedsiębiorców.

O przyznaniu tytułów „Nasze Dobre Wielkopolskie” zdecydują głosy nie tylko mieszkańców Wielkopolski, ale także specjalnie na to wydarzenie powołanej kapituły plebiscytowej, w tym przedstawiciela Concordii Ubezpieczenia. Na laureatów czekają kampanie reklamowe w „Głosie Wielkopolskim” o łącznej wartości 120 000 zł.

– Już od 20 lat działamy na terenie całego kraju, posiadając niezmiennie centralę w sercu Wielkopolski. Jesteśmy wszędzie tam, gdzie jesteśmy potrzebni. Otaczamy pełną ochroną ubezpieczeniową zarówno rolników, jak również pozostałych klientów indywidualnych i przedsiębiorców, głównie z Polski powiatowej – powiedział Jacek Smolarek, Prezes Concordii Ubezpieczenia. I dodał – Z przyjemnością, w tym ważnym dla nas roku jubileuszowym, zaangażowaliśmy się w projekt Głosu Wielkopolskiego, którego celem jest docenianie i wspieranie tego, co najlepsze w Wielkopolsce.