GŁÓWNA NAGRODA W LOTERII JUBILEUSZOWEJ WRĘCZONA
15 lutego 2018 - 13:52

GŁÓWNA NAGRODA W LOTERII JUBILEUSZOWEJ WRĘCZONA

9 lutego, w Oddziale LWBS Drezdenko w Starym Kurowie, Pan Wieczysław Kozłowski w towarzystwie żony, odebrał główną nagrodę w Loterii Jubileuszowej – voucher o wartości 8000 zł do Biura Podróży Rainbow.
Pan Wieczysław przyznał, że na telefon o wygranej zareagował raczej sceptycznie – „Trudno było uwierzyć, że to prawda. Człowiek jednak rzadko coś wygrywa. Tyle szczęścia!”

W tym przemiłym wydarzeniu uczestniczyli przedstawiciele banku – Pan Prezes Andrzej Kiszakiewicz, Pani Agnieszka Burchardt-Jerzy – koordynator oraz Pani Joanna Wachowska – opiekun klienta Banku, która wystawiła szczęśliwą polisę. Concordię reprezentowały Panie z Oddziału w Gorzowie Wlkp. – Małgorzata Klimuntowska – Dyrektor Oddziału i Marta Głowińska – Opiekun Banku.
Laureat nagrody od lat ubezpiecza się w Concordii za pośrednictwem Pań z placówki Banku w Starym Kurowie. Produkt, który dał mu wygraną to Życie Komfort. Zakupił go jako zabezpieczenie kredytu udzielonego w LWBS w Drezdenku.
Państwo Kozłowscy opowiedzieli, że są małżeństwem od 44 lat i dotąd nie udało Im się pojechać w podróż poślubną – dzięki wygranej będą mogli zobaczyć wymarzoną Chorwację. Cieszymy się bardzo, że będziemy mieć swój udział w realizacji tego marzenia. Panu Wieczysławowi gratulujemy i dziękujemy za lojalność wobec naszej firmy, a Pani Joannie Wachowskiej życzymy kolejnych sukcesów sprzedażowych.

Z Concordią wszyscy wychodzą na plus!